27 iun. 2009

Unde-s 2 puterea creste


Postul lui Alex despre cel mai bun prieten m-a facut sa-mi pun cateva semne de intrebare. Ce e cel mai bun prieten? Care e rolul lui in viata noastra? Presupun ca am avut cu totii odata in viata un cel mai bun prieten, cei mai norocosi dintre noi, inca il au, ceilalti l-au pierdut, sau mai sunt si cei care l-au schimbat. Indiferent din ce categorie faci parte, trebuie sa intelegi sensul cuvintelor "cel mai bun prieten" .. cel mai bun prieten este fratele pe care Dumnezeu nu ti l-a dat. Este omul cu care imparti totul, bune, rele, lacrimi, zambete, mancare, bani, bautura, tigari.

Cel mai bun prieten este omul cu care nu poti sta certat mai mult de 10 minute, este omul cu care vorbesti cel mai mult, este omul pe care il suni la 4 noaptea dupa ce ai avut un cosmar groaznic si de care stii sigur ca iti va raspunde. Cel mai bun prieten e cel pe care il iei cu tine peste tot, la intalniri, la distractii, la examene sau la scandaluri, stii mereu despre el ca nu va da inapoi indiferent ce se poate intampla.Pe cel mai bun prieten il suni atunci cand te certi cu parintii sau persoana iubita, e primul care afla ca ti-ai inceput viata sexuala, ca te-ai angajat sau ca ai trecut cu bine examenele. Atunci cand simti ca sufletul e incarcat te duci la cel mai bun prieten, ii vorbesti sau doar il strangi in brate si toate grijile dispar, ca prin magie.

Cel mai bun prieten este diamantul sufletului nostru, este cel care stii ca nu te va lasa la greu si care speri ca va fi alaturi de tine pentru toata viata.

7 comentarii:

ღ blue_eyes ღ spunea...

Foarte frumos. :*
Un post in genul asta voiam si eu sa scriu. :))

Papi spunea...

"Postul lui Alex despre cel mai bun prieten ... "
"Cum Alex a luat niste chestiute foarte sepsy .."

Alex in sus,Alex in jos, deja te intinzi domnisoara. Sa inteleg ca am ajuns sa-ti fiu muza ;;) ?

Lips of an angel spunea...

=)) Da bua`h .. =)) Tu esti muza mea, ma inspiri, asta visez, asta pictez =)) =)) Si totusi asta e doar o fantezie de-a ta.

Papi spunea...

Niciodata n-ai sa reusesti sa reprezinti PERFECTIUNEA ;;) =)))) oricata inspiratie ai avea tu :->

Lips of an angel spunea...

=)))) Si marmota? Croseta caramizi intr-un bec.

Papi spunea...

Dar n-ai auzit ca marmota a iesit la pensie :( ? Nu mai inveleste ciocolata in staniol :D

Anonim spunea...

Buna, v-am citit si eu postarile despre prietenie. Aveti talent! :] Tineti-o tot asa .

Trimiteți un comentariu