4 iul. 2009

Cateva lucruri esentiale despre prietenie.

Este usor sa închegi o prietenie, dar este foarte greu sa o sustii! peste timp.

Prietenia este o relatie care presupune respect si reciprocitate. Ea nu poate fi unilaterala.Prietenia nu se câstiga, ea se contsruieste prin fapte, nu prin vorbe.

Prietenia nu are nevoie de multe cuvinte, ci de încredere. Este suficient sa stii ca PA este undeva acolo pentru tine

Sa nu cadeti în capcana ideii ca daca dai vei primi. Exista oamenii care doar iau fara sa ofere nimic în schimb si nici macar nu sunt costientii de actiunile lor considerând ca lor totul le este permis.

Feriti-va de oamenii care va considera puternic si norocos fara sa va vada slabiciunile! Va vor lovi chiar într-un moment delicat fara sa sesizeze ca erati la pamânt!

Feriti-va de oamenii care va împrumuta visul personal si se lauda cu voi în public. Nu vor mai stii cândva sa faca diferenta între ceea ce sunt ei si ceea ce sunteti dvs.!

Prieteniile adevarate rezista timpului, intrigilor si durerilor.

Prietenii va reprezinta. Cu cât aveti un numar mai mare de prieteni reali, cu atât calitatea dvs. de om se dezvolta asta pentru ca în fiecare prietenie ati investit si de la fiecare prietenie ati primit ceva înapoi. V-ati modelat în relatii si ati cresut o data cu ele.

Daca nu aveti prieteni adevarati este cu siguranta vina dvs. Este foarte important sa analizati câti prieteni ati obtinut si câti prieteni ati împrumutat. Sunt obtinuti cei care indiferent de relatiile dvs. cu persoana alaturi de care i-ati cunoscut sau de relatiile lor cu aceea peroana ramân lânga dvs. Sunt împrumutati cei care dispar odata cu persona respectiva din viata dvs.

Calitatea prietenilor dvs. va reprezinta. De aceea fiti mândri de succesele lor si sprijiniti sa mearga mai departe.

Prietenii nu au nevoie de recunostinta, însa daca le sunteti prieten le veti fi recunoscator. Este bine pentru ambele parti sa spunem: Multumesc!"

1 comentarii:

Anonim spunea...

este foarte adevarat !

Trimiteți un comentariu