4 iul. 2009

Prietenul Adevarat

Prietenul Adevarat este cel care îti cunoaste visele si cosmarurile. Fara sa-i spui nimic stie de ce plângi sau râzi. El plânge cu tine, dar încearca sa alunge norii; râde cu tine, dar te atentioneaza de potentialele pericole.

Prietenul Adevarat îti împartaseste visul, dar nu încearca sa ti-l fure. Este mândru de succesele tale si te ajuta sa le obtii. Este trist atunci când ai esecuri dar te ajuta sa mergi mai departe. Nu îti va fura gloria si nu va încerca sa fuga cu ea. Nu va evita sa recunoasca un esec în care amândoi sunteti implicati.

Prietenul Adevarat se supara pe tine atunci când gresesti. Supararea lui este constructiva pentru ca tu vei fi mai atent în purtarile tale viitoare, în raport cu el si cu ceilalti, si astfel vei evolua.

Prietenul Adevarat este cel pe care îl suni în dupa-amiezile triste de duminica, în diminetile luminoase de mai, în noptile pline de deruta doar ca sa-i auzi vocea.

Prietenul Adevarat este cel spre casa caruia ti se îndreapta pasi atunci când nu mai stii unde sa mergi.

Prietenul Adevarat este cel care, atunci când e singur se gândeste la tine.

Prietenul Adevarat nu îti cere explicatii si justificari pentru actiunile tale: te sustine..

Prietenul Adevarat este cel lânga care poti sta ore în sir fara sa spui nimic, chiar daca nu v-ati vazut de mult fara sa simti nevoia sa vorbesti. Te uiti în ochii lui si stii daca îi este bine sau îi este greu.

Prietenul Adevarat va întelege ca nu aveti timp uneori sa-l vedeti. Dar daca chiar are nevoie de dvs. va va spune asta si atunci este momentul sa lasati totul de o parte pentru el.

Prietenul Adevarat te ajuta fara sa ceri! De cele mai multe ori îti ghiceste dorintele si le împlineste.

1 comentarii:

Anonim spunea...

ms moolt !!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu