22 mai 2009

Despre Prietenie ...

Prietenia este ca o gura de aer proaspat pe care o luam in fiecare minut al vietii noastre . Ea este precum lumina pe care o vedem in fiecare dimineata. Este ceva indispensabil, ceva fara de care oamenii nu ar putea trai .

Prietenia este ceva pur, ceva pur si inocent , care este deseori murdarit de oameni care nu-i cunosc adevarata valoare, adevarata importanta si o murdaresc cu minciuna , barfa si cel mai mult cu tradarePersonal, nu ii pot gasi o definitie , este mai presus decat o simpla “relatie de comunicare” intre oameni .

Prietenia este o “suma” intre : bucurie, dragoste pura si interminabila, incredere, ajutor reciproc, lacrimi, zambete,promisiuni, rabdare, As putea spune ca daca vrei ca o prietenie sa ia nastere trebuie sa existe si un pic de “chimie “ .O prietenie adevarata poate lua nastere ori intr-un an, ori in cateva zile . Depinde de oameni, depinde de modul lor de a comunica , uneori chiar si de prima impresie .De obicei, ea nu se obtine usor, acea inima calda si plina de dragoste a unui prieten adevarat nu o gasesti la orice colt de strada ci o obtii foarte greu , inchizand un ochi .

Pentru a pastra aceasta prietenie, este nevoie de multa rabdare, si sa-ti tii ambii ochi inchisi . Cand o pierdem un prieten adevarat, nu prea mai avem sanse sa-l recuperam decat foarte,foarte greu . Problema e ca noi suntem prea prosti si nu vedem cat de importanta este prietenia . “Este greu sa obtii o inima de prieten, foarte greu sa o pastrezi si aproape imposibil sa o regasesti !”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu