29 mai 2009

Prietenii copilariei.

Astazi de la o simpla conversatie cu un coleg, am ajuns sa-mi aduc aminte de prietenii pe care mi i-am facut atunci cand eram mai micuta si nu realizam la varsta aceea ce inseamna cu adevarat sa ai un prieten.

Imi aduc aminte si acum de anii de gradinita si de scoala generala cand mi-am facut primii mei prieteni.
La gradinita aveam o gramada de copilasi prin jurul meu care mi doaream ca ' prieteni ' si imi doream sa ne jucam, sa cantam si sa stau langa ei atunci cand trebuia sa facem diferite activitati. Totul parea atat de frumos si ma simteam tare fericita cand stiam ca nu sunt singurul copil din lume.
Imi placea la nebunie sa stau cu doua dintre colegele mele de la gradinita care pe deasupra erau si gemene. Odata cu intrarea la scoala n-am mai stiut nimic de ele dar am fost surprinsa cand, acum mai bine de 1 an, una dintre gemene m-a contactat pe messenger si m-a intrebat daca imi mai amintesc de ea si de surioara ei. Desigur.. acum nu mai suntem prietene pentru ca toate aveam anturaje diferite si vieti diferite.
Odata ajunsi la scoala .. toti am pornit pe alte drumuri si s-au cam pierdut legaturile. Ce-i drep cu unii am fost colega si in scoala generala.

Anii au trecut si viata mi-a mai rezervat o surpiza. E foarte adevarat atunci cand se spune ca lumea e mica. Unul dintre prietenii mei cei mai buni mi-a facut cunostinta acum ceva timp cu prietenul lui cel mai bun. Am inceput sa vorbim, sa ne cunoastem mai bine si intr-o seara vorbeam cu totii despre copilarie. Am inceput sa vorbim despre fel de fel de nazbatii pe care le faceam si a avut curiozitatea sa ma intrebe unde am facut gradinita. Pentru moment, am ramas amandoi socati cand ne-am dat seama ca noi, candva, am fost colegi. Acum, suntem prieteni si de fiecare data cand am o problema, nu ezita sa ma ajute cu cate un sfat.

Voi va amintiti de prietenii copilariei? V-ati dori sa va regasiti cu o parte din ei?

1 comentarii:

Lips of an angel spunea...

Majoritatea prietenilor mei ii stiu din copilarie .. asta insemnand 11-12-13 ani. Dar in ceea ce ii priveste pe cei de la gradinita sau din scoala primara, nu a ramas decat faptul ca ne salutam atunci cand ne vedem pe strada.

Trimiteți un comentariu