25 mai 2009

Gossip Girl




O sa ma intrebati ce cauta postul asta despre gossip girl pe un blog al prieteniei. Ei bine, acum 3 minute am terminat de vizionat ultimul episod din serialul gossip girl si am tras o concluzie, concluzia mea nu are un loc mai potrivit, decat acesta.

Ce e gossip girl pentru mine, locul in care s-a descris relatia de prietenie dintre doi oameni mai bine decat o putem face noi insine, in 43 de episoade am reusit sa vad ce inseamna o prietenie adevarata, o legatura adevarata dintre doua persoane, indiferent cine apare in viata lor sau ce probleme au, prietenia ramane sudata, pe viata.

B. a iertat-o pe cea mai buna prietena a ei pentru ca s-a culcat cu iubitul ei, S. a iertat-o pentru ca a facut-o de ras in fata unor oameni care ii asigurau viitorul,de mai multe ori, prietenele aparute din exterior nu le-au facut niciodata sa se distanteze, in ciuda tuturor problemelor care le-au incercat relatia, a barfelor, a minciunilor, B si S au ramas prietene, nedespartite si dispuse sa fie alaturi una de cealalta indiferent ce s-ar intampla. Sunt curioasa, chestia asta se intampla si in viata reala? Daca da, felicitari oameni buni, ati invatat ce e prietenia, si faptul ca zidurile ei trebuie sa fie imposibil de daramat, dar daca nu, imi pare rau pentru voi, pentru superficialitate si pentru egoism.

Un prieten e un prieten, un om care te considera un talisman in viata lui, un om care se bucura ca te-a cunoscut, un om care te cauta cand simte nevoia sa vorbeasca cu cineva, sau doar cand se plictiseste si vrea sa aiba o companie, un prieten te ia de mana si iti atinge inima. Un adevarat prieten nu te judeca, chiar daca te cearta, un adevarat prieten te iubeste in ciuda lumii din jur.

Prietenia e bazata pe incredere, iubire, respect, sinceritate si iertare, dar cine poate oferi toatea astea, neconditionat?

3 comentarii:

Papi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Papi spunea...

Prietenii adevarati, care se iubesc neconditionat, care isi ofera incredere,respect, care-si impartasesc gandurile, momentele bune sau mai putin bune, pot trece peste orice obstacol si sunt sigur ca atunci cand vor aparea unele probleme vor putea sa le rezolve.

Prietenul adevarat o sa-ti ofere iubire, respect, sinceritate si iertare meconditionat, chiar si dupa ce moare, el tot va fi langa tine, tot te va veghea, doar ca nu o sa mai fie langa tine sub forma umana, ci spirituala . Primul prieten din viata noastra care a fost, este si va fi mereu alaturi de noi este Dumnezeu , doar ca uneori noi nu ne dam seama ca El este langa noi si ca ne ofera sprijinul Sau ori de cate ori avem nevoie

Lips of an angel spunea...

Ce cuvinte frumoase Alex !! .. cuvinte ..

Trimiteți un comentariu